04 & 05 July 2020

Tarnovo Ultra

Veliko Tarnovo

Organized by Brownteam

    • 04 July 2020
MTB
27km & 45km
D+ 700m & 1300m
    • 05 July 2020
Trail Running
14km, 28km, 48km & 71km
D+ from 500m to 1800m
    • 04 & 05 July 2020
Duathlon
MTB 45km + Trail 48km
 

Спонсори ТУ 2020


bryzos

Марката Bryzos е на пазара от 2006-та година, като е позната под името Siven Active Sport до 2016-та година, а оттам насетне – като Bryzos Sport. Предлагат пълен набор от тренировъчна, представителна и състезателнаспортна екипировка в множество спортове като ориентиране, бягане, ски-бягане, биатлон. Благодарение на изгражданото над 10 години реноме на сериозен производител на качествена екипировка, в момента над 500 клуба в различни спортове в Европа, използват екипировка произведена от Bryzos.

Можете да се запознаете с техните продукти на сайтът им:  https://www.bryzosport.com/

За още информация, ги последвайте във Facebook или Instagram


goldnutritionПортугалската марка GoldNutrition е на пазара от 2000-та година, а на българския пазар дебютира през 2019 година, благодарение на вносителите Кемикъл Брадърс Фарм и тяхната Аптека INpharm. Марката залага много на качеството на съставките и разнообразните и приятни вкусове. Освен всеобхватната гама в продуктите за издръжливост, имат много бодибилдинг и уелнес продукти, както и богата, насочена към жени линия – GoldNutrition Woman.

Цялото производствто е в държави от ЕС, всички формули нямат в състава си забранени събстанции, а част от продуктите се тестват от международната антидопингова асоциация на всяка продуктова серия. Заради това множество професионални атлети, включително и в България, разчитат на марката и са нейни посланици.

В България, още от появата си на пазара, марката навлезе силно в средите на спортовете за издръжливост с щандове на почти всички големи Ултрамаратони и шосейни маратони в България, с участие в наградни фондове и предоставяйки напитки за подкрепителните пунктове. В стартовите пакети и на подкрепителните пунктове на Търново Ултра също ще откриете продукти на GoldNutrition.

Официалния сайт на компанията:  https://goldnutrition.pt/en/

Последвайте GoldNutrition Bulgaria във Facebook  

 

Go to top